Monday, February 27, 2017

Wishful Wednesday #46

 

Huhuhu... udah lama banget gak bikin WW... karena emang udah lama juga gak ngapdet blog >.<
Kebetulan... [padahal sih emang sengaja], ada Giveaway, jadilah dirajin2in bikin WW minggu ini :D



Norse Mythology by Neil Gaiman

In Norse Mythology, Gaiman fashions primeval stories into a novelistic arc that begins with the genesis of the legendary nine worlds; delves into the exploits of the deities, dwarves, and giants; and culminates in Ragnarok, the twilight of the gods and the rebirth of a new time and people. Gaiman stays true to the myths while vividly reincarnating Odin, the highest of the high, wise, daring, and cunning; Thor, Odin’s son, incredibly strong yet not the wisest of gods; and Loki, the son of giants, a trickster and unsurpassable manipulator. From Gaiman’s deft and witty prose emerges the gods with their fiercely competitive natures, their susceptibility to being duped and to dupe others, and their tendency to let passion ignite their actions, making these long-ago myths breathe pungent life again.

Tapi harganya pricey banget T_T - bisa beli di BookDepo Rp235.635.

So... klo menang, aku sih pengen ini aja...


We Have Always Lived in the Castle by Shirley Jackson

Taking readers deep into a labyrinth of dark neurosis, We Have Always Lived in the Castle is a deliciously unsettling novel about a perverse, isolated, and possibly murderous family and the struggle that ensues when a cousin arrives at their estate. 

Bisa dibeli di BookDepo Rp112.436.

About Wishful Wednesday:
  • Silakan follow blog Books To Share – atau tambahkan di blogroll/link blogmu =)
  • Buat posting mengenai buku-buku (boleh lebih dari 1) atau segala hal yang berhubungan dengan kebutuhan bookish kalian, yang jadi inceran kalian minggu ini, mulai dari yang bakal segera dibeli, sampai yang paling mustahil dan hanya sebatas mimpi. Oya, sertakan juga alasan  kenapa buku/benda itu masuk dalam wishlist kalian ya!
  • Tinggalkan link postingan Wishful Wednesday kalian di Mr. Linky (klik saja tombol Mr. Linky di bagian bawah post). Kalau mau, silakan tambahkan button Wishful Wednesday di posting kalian.
  • Mari saling berkunjung ke sesama blogger yang sudah ikut share wishlistnya di hari Rabu =)

2 comments:

  1. ahh,, aku juga pengin baca bukunys Neil Gaiman XD apa daya belum kesampaian

    ReplyDelete
  2. Wow, buku-bukunya terjemahan semua ya! Pasti seru ceritanya. Semoga terkabul wishlist-nya :)

    ReplyDelete